onsdag 8 augusti 2018

patriotiska människor är bra om denna ideer går inte över gränsen, rasister kan vara bra på en sätt att man hålla sina folket tillsammans mot utifråns hot, men om rasisten skulle också gå över gränsen då människors med rasistiska ideer hämnas i ett våldsam situation, krig,. Som tidigare jag har sagt det finns 3 steget för rasismen första steget kan inte vara farliga, men andra steget kan vara våldsamma.



patriotiska människor är bra om  denna ideer går inte över gränsen, rasister kan vara bra på en sätt att man hålla sina folket tillsammans mot utifråns hot, men om rasisten skulle också gå över gränsen då  människors med rasistiska ideer hämnas i ett våldsam situation, krig,. Som tidigare jag har sagt det finns 3 steget för rasismen första steget kan inte vara farliga, men andra steget kan vara våldsamma.
och alltid rasismen till slut  hämnas i fascismens parantes.  Rasism, i slutändan hittar sig  in i fascistiska tankar, då när hämnas i fascismens väg då bli farlig därför att vi uppmanar dem som lider av starka rasistiska sjukdomar måste försöka att träffa en läkare.  alltid fascismen från början är rasist då dem rasismen i sista steget hämnas i fascismens väg..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar