tisdag 28 augusti 2018

Borde svenska politiker tillsammans försöka så att förbättra samhället också svenska politiker försöka att för starka svenska kronor mot dollar och Euro. Och det bara politikerna kan göra det sluta samarbeta med länderna som har problem med USA och tänka på svenska ekonomi.


Borde svenska politiker tillsammans försöka så att förbättra samhället  också svenska politiker försöka att för starka svenska kronor mot dollar och Euro. Och det bara politikerna kan göra det sluta samarbeta med länderna som har problem med USA och tänka på svenska ekonomi. Sverige är en fantastiskt land politikerna borde bygga ett starkt och bättre land än idag.

I valet dem som skulle vinna i den svenska valet  borde ha 4 viktiga saker.

1-förbättras skolor, förskolorna dem politikerna borde ha extra kol vad som händer på svenska förskolor.

2-,Hårda straff mot drog säljare , dem som delar droger i samhället också hårda straff mot kriminella som befinner sig i landet.

3- Arbetslösbekämpning dem borde försöka att minska arbetslösheten i ländet.

4. förbättra sjukvården för att  kunna få snabbare hjälp så att man skulle vänta mer än 5 eller 8 timmar vänta  för att kunna träffa läkarna på sjukhuset  och vårdcentralerna i landet.

Svenska politiker borde försöka att skaffa mer projektet för att   många arbetslösa  kunna få jobb.
De handläggarna som jobbar inom arbetsförmedlingen och försöker att stoppa arbetssökande att få jobb, dem borde straffas.
År 2016 jag sökte jobb på malmöstad då en kvinna som jobbar på andra myndigheten har sagt till malmöstad nej samuel får inte jobba just nu det avslöjade en kvinna som jobbar där som jag sökte jobb.


mvh Samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar