tisdag 3 juli 2018

Varför arbetsförmedlingen i Malmö tycker att man måste göra förändringar så att få stöd och hjälp så att få ett arbete?


Varför  arbetsförmedlingen i Malmö tycker att man måste göra förändringar så att få stöd och hjälp så att få ett arbete?
Arbetsförmedlingen menar att man ska hålla tyst och acceptera alla kränkande särbehandlingar också kränkande särbehandlingar då man ska acceptera deras sjuka rykte också sjuka lögnaktiga och felaktiga informationen om personen till arbetsgivare.
En dag vid lunch tiden satte vi tillsammans med arbetsgivare och andra arbetare.
Cary är en amerikanske man som ar bott mer än 7 år i Sverige kan inte en ända svenska ord han brukar jobba tre dagar i veckan, då han frågade arbetsgivaren  what is perfect?
Då hon svarade med helt annat ord och sa vet inte vad ska jag berättade vi bara lyssna på arbetsförmedlingens information om personen det är viktigt att vi samarbeta  med varandra.
Katerina.. Jag tycker att han som började ny väldigt duktiga hjälper kunder och bäst med sitt arbete frontas och fixa hyllorna.
Det finns video jag kan publiceras snart 
här som är 256 timmar inspelade avi väldigt lätt att publiceras här så att folk veta hur arbetsförmedlingen lyssnar på iranska agenter i Sverige. 
Iranska regim har väl bra politiska relationen med svenska politiker därför att idag det finns mer än flera personen som är medlem med iranska terrorgruppen Qudes styrkor jobbar inom arbetsförmedlingen och andra viktiga myndigheter i Sverige, så sådana krav är kan vara ordnade från tehran och Ankara

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar