fredag 22 juni 2018

Alltså det är dags att sätta stopp för denna ideologi som inte är något annat en ren pedofili och förtryck av barn!


Alltså det är dags att sätta stopp för denna ideologi som inte är något annat en ren pedofili och förtryck av barn!
tvingas små barn att bära slöjan är sjukt.
Det borde oberoende religion eller avsaknad av religion - vara totalt oacceptabelt att sexualisera barn!
Det ska inte vara ok nånstans i världen, och definitivt inte i Sverige!

TVÅÅRIGA FLICKOR TVINGAS BÄRA HIJAB I NYKÖPING

Saxat ur länkad artikel ✂️ "Kommunen i Nyköping har tagit fram en rapport om stadsdelen Brandkärr. Fynden visar på problem med radikalisering och att ”ett samhälle i samhället” håller på att bildas.

Enligt P4 Sörmland redovisades rapporten i november förra året för att ge en aktuell bild av läget i Brandkärr. Den har skrivits utifrån intervjuer med 26 personer, varav de flesta jobbar inom kommunen, och ska användas som underlag för integrationsarbetet i stadsdelen.

Nyheter Idag har läst rapporten om ett samhälle som på punkt efter punkt avviker från det man kan förvänta sig av en vanlig svensk stadsdel. Från 2003 till 2017 har befolkningsmängden ökat med 1 000 personer till drygt 4 500 – och samtidigt har andelen med utländsk bakgrund ökat från drygt 30 procent till över 60 procent.

Majoritet av barnen kommer från Somalia

Enligt rapporten pågår det radikalisering i området. Det finns två moskéer och flera koranskolor. Detta har bland annat lett till att invånare ”förnekar födelseort”, månggifte förekommer och somalisk kultur och regler gäller. Det finns också så kallade moralpoliser i området och i skolan.

Att en stor del av invånarna kommer från Somalia märks på att antalet somaliska föreningar har ökat från en till fem, varav tre uppbär föreningsbidrag. I övrigt finns det också två muslimska föreningar som även de finansieras med bidrag.

I skolan är cirka 60 procent, och i förskolan cirka 90 procent, av barnen somaliska. När de leker i förskolan talar de på somaliska, vilket enligt rapporten hotar det pedagogiska uppdraget. ”Monokulturen” i området gör att barnens språkinlärning försenas. Även vuxnas språkinlärning försvåras genom att kvinnor stannar hemma med sina barn under långa perioder och inte lär sig svenska.

Småbarn bär huvudduk

Rapporten visar att barn från 2 år bär hijab och många barn äter inte skolmat på grund av religiösa skäl. Det blir allt svårare att rekrytera personal till skolan, och koranundervisning tar mycket av barnens fritid.

Missbruk är också ett problem i Brandkärr och enligt rapporten förekommer ”alla sorters droger”, exempelvis kat, i stadsdelen. Narkotika säljs öppet och allt färre väljer att polisanmäla. Samhället sluter sig.

Sammanfattningsvis skriver rapportförfattarna att ”religionen har fått starkt fäste” i Brandkärr. Stadsdelen har utvecklats till ett ”samhälle i samhället” med monokultur som försvårar integrationen och där kvinnor och flickor är särskilt utsatta."

Länk till hela artikeln här 👇 https://nyheteridag.se/rapport-tvaariga-flickor-tvingas-bara-hijab-i-nykoping/


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar