onsdag 18 april 2018

Rasister som lider av starka aggressivitets psykiska störningar



Rasister som lider av starka aggressivitets psykiska störningar, en rasist är en neurotiska sjuka person som lider av paranoid.
De använder alla typer av metoder mot andra människor. Madness racism rasisternas vansinne.
 till exempel Breivik says insanity claims 'racist, är en av dem som har samma ideer och idag på olika sätt använder lager och regler..
om människor skulle vara friskt varför människan skall hata andra utan anledning?
det är okej om människor vara lite patriotiska , men det skillnad mellan patriotiska och rasistiska som lider av paranoid och schizofreni så en friska människan kommer inte att hata någon..
 Och dem som har ett  sjukdoms virus i huvudet så sjukdomen bli en mask i deras hjärnan och påverkas dem så att bli elaka mot andra.
och  dem försöker på olika satt att använda deras sjuka och smutsiga metoder mot andra, dem använder lager och regler for sina sjuka skulder.
faktiskt har hört massor sjuka saker också massor kränkande ordet när jag undersökte  och kunde sitta med den person som har sagt detta kränkande ordet då han, hon sa det var en myndighets person har sagt det att jag skulle säga så dumma saker sade personen när personen drack alkohol. skriver om allt som jag  skriver om finns film och ljudet.
det finns många bevis vi kommer att publiceras snart bara vänta lite

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar