måndag 12 februari 2018

rasister och nazister utnyttjas lag och regler för egen skuld


rasister och nazister utnyttjas lag och regler för egen skuld.
Jag är alltid tacksamma för det svenska goda folket, jag har bott i Sverige väldigt länge, faktiskt har fått hjälp på många sätt som har sagt tidigare, men det som man bli fövånade över, så att   det finns sådana människor som försöker att nedtrycka andra för att själv må bra. och det är sånt som hade rasistiska och nazistiska bagrunden, då lyckade ta sig in i  myndigheten och idag försöker att hindra  andra så att kunna komma in i samhället. och få något arbete....visa folket som är redo att arbeta att få något arbete , men dem rasisterna vill inte.
massor lögnaktiga och äckliga rykte också massor av lögn och bluff,, också systematiska diskrimineringar mot folk.
men i principen det är iranska agenter och turkiska agenter idag i Sverige spelar väl mycket roll mot folk som har kurdiska bagrunden i Sverige. då dem har erfarenheter och samarbetar med dem extremisterna mot oss.  om man skulle kritisera en myndighets personalen då dem ut pekas som människorna som kritiserade är inte friskt, är myndighets personalen fantasi gud?  eller dem vill  bli ayatollah som representant för fantasins gud?
en sak till som spelar väl roll mot vårt liv det är den  goda politiska relationen mellan iranska  religiösa diktatoriska regimen och socialdemokraterna.
När dem vill diskrimineras någon idag dem gör inte samma som dem har gjort före ut, dem först försöker att lägga något sjuka och lögnaktiga information om personen på sin sida som arbetsgivarna brukar se då diskriminering via så att terroriseras personligheten mot människor.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar