söndag 3 december 2023

Alla har rätt vad vill tro på och vad som folk vill inte tro på vi är ju människor

 

💓💋💏

Alla har rätt vad vill  tro på och vad som  folk vill inte tro på vi är ju människor-


👇

Religiösa rasismen

om man skulle fråga varför dem religiösa rasismen slår kvinnor som svarar så gud har sagt hur gud har sagt via Quranen? så kommer massor frågor varför gud visar inte sig,? då man ska veta om det är sant gud var en idiotiskt att ge ord för att slå kvinnor.  Religiösa böcker är inte från gud .

Misogyna  sjuka har skrivit en bok baserad på deras kvinnofientliga och kvinnofientliga sjukdomar och kvinnofientliga  vansinne. Ingen bok har kommit från Gud.


Det som händer i Iran mot kvinnor och flickor är religiös rasism.


Religiösa rasismen hjärntvättas barn genom att berätta och lova massor saker ibland dem misshandla barnen som vill inte lyssna på religiösa rasismens berättelse 

mehdi kommer ger er massor chkolater godisar det säger denna vansinne mullah, mehdi finns inte  george krozen   skaffade denna namn för att utveckla shiia mot ottmaniska sunni  därför att ottmane var starka och var på väg att ta hela europeiska länder englande skaffade shiia och mehdi och imam hussein för att kunna starta kriget mellan muslimerna själva så att försvaga ottmanen.



👇
till exempel hon vill knulla gratis för husseins skuld
😂😂😂😂😂😂😂💦💦💦💦💦💦💦💦😂😂😂😂
👇
till exempel hon besökte imamen för att bli gravid han gör så me kvinnan först leker med hennes fitta med fingrarna 
Om mullor inte kan göra människor dumma, gör de människor fattiga så att de inte har förmågan att tänka
här

👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆

Händelse i Sverige

Det som händer ibland genom socialtjänsten i Sverige mot olika människor, man kan på pekas att  30% av det händelse är från personen som är agenter till religiösa rasismen och anställda via socialtjänsten och utnyttja  socialtjänstens lagen mot personen på grund politiska aktivistereller  aktiva via sociala medier . dem utnyttja myndigheten mot personen genom att beklaga personen så att han, hon misstro på myndigheten, 
























Inga kommentarer:

Skicka en kommentar