lördag 28 augusti 2021

Irans Sverigeambassadör har i ett oförskämd påstående anklagat Sveriges för psykiska och fysiska tortyr mot en iransk fånge i Sverige anklagad för folkrättsbrott och mord

 



Irans Sverigeambassadör har i ett oförskämd påstående anklagat Sveriges för psykiska och fysiska tortyr mot en iransk fånge i Sverige anklagad för folkrättsbrott och mord.

När vi pratar om iranska regimen gäller en brutal regim som har mer än 60 gånger blivit fördömd av FNs generalförsamling och olika FNs organ för brott mot mänskliga rättigheter, massavrättningar, avrättningar av tusentals politiska fångar, systematiska psykisk och fysisk tortyr mot politiska fångar och systematiska kvinnoförtryck osv.
Vi pratar om en terrorregim som har aktivt fängslat utländska medborgare för att utöva utpressning mot utländska regeringar.
För att nämna är den svenska läkaren Ahmadreza Djalalett som använts av den iranska regimen under en längre tid för diplomatiska utpressning
Vi pratar om en barbarisk regim som bara under tre dagar sköt ihjäl över 1500 obeväpnade demonstranter i Iran i mitten av november 2019.
Vi pratar om en mördarregim som massakrerade mer än 600 000 människor i Syrien för att bevara diktatorn Bashar Al-Assad i makten.
Vi pratar om en regim som stöttar terroristgrupper både ekonomisk och logistisk runt om världen, bl.a. Hamas och Hizbollah.
Det gäller en oerhört farlig regim som strävar i högsta fart efter att utveckla kärnvapen.
Nu ambassadören för en sådan regim, med hänsyn till ovannämnda Karakteristisk omständigheter anklagar Sveriges rättsväsende för förolämpningar, psykiska och fysiska tortyr.
Den fången som Irans ambassadör pekar på är Hamid Nori som är åtalad för folkrättsbrott grovt mord och för delaktigheter i massaker av 33700 fångar i Iran 1988. Hans historiska domstolsprocess har börjat i Stockholm den 10:e augusti
Irans sverigeambassadörens oförskämda och ironiska anklagelser mot Sverige har tagits upp i parallell med en serie dokumentärfilmer som en del Hackare publicerade från det ökända Evin fängelset i Teheran.
I de avslöjade dokumentär filmerna visas hur fångar brutalt av bödlar i detta fängelse.
Det som mest förvånar mig är den svenska medier tystad medan många andra medier runtom världen har rapporterat om det.
Vid flertalet gånger har jag i mina gransknings reportage varnat det stora Sveriges Folk om allvarliga hot från iranska regimen mot Har Sverige förankrat den världsterroristiska regimens ingripande i Sveriges inrikespolitik.
⭕Iranska mördarregimen allt aktivare för farliga ingripande i Sveriges inrikespolitik!
⭕Varning! Iranska regimen har planerat att omvandla Sverige till ett nytt Libanon!
Sverige regeringars eftergiftspolitik gentemot den brutala regimen i Iran under de två decennier har gjort regimen uppkäftigare och uppkäftigare.
Iranska regimen har hemska och destruktiva planer i Sverige dessa har påpekat också vid upprepade gånger av SÄPO.
Sveriges UD bör ändra sin strategi när det gäller den iranska världsterroristiska regimen.
Nu är dags att UD tar ett steg framåt och framkallar Irans ambassadör och varnar honom för både hans oförskämda påstående mot rättsväsendet i Sverige och för regimens systematiska ingripande i Sveriges inrikespolitik.
🛑Stäng alla iranska ambassadens ca 50 moskéer runt om Sverige och på spetsen den Imam Ali moskén i Stockholm som är terrorcentralen!
🇸🇪💖🇸🇪Värna och bevara Sveriges och Sveriges Demokrati innan det blir försent!🇸🇪💖🇸🇪
Fathi Mojtaba

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar