tisdag 20 juli 2021

Taliban är en terrorgrupp lika precis Isis den islamiska brutala terrorgruppen i Syrien och irak.

 



Taliban är en terrorgrupp lika precis Isis den islamiska brutala terrorgruppen i Syrien och irak.

Talibanlagar om barbarism i vild skog: förbjudit att  Säljer kycklingmuskler och incestuösa kvinnor på gatan


Och iranska regimen med pakistan dirket hjälper Taliban mot den lagliga regeringen i Afghanistan.

Iran har 2 målen i Afghanistan   först om Taliban skulle ta över i Afghanistan omvärlden kommer inte att tänka störta den iranska regimen därför att Talibaner farligare än regim för omvärlden. 

2 Iranska regimen vill skaffa en ny millisen i Afghanistan  precis som har gjort i irak  Hashd al shaabi.  Det finns i iran Fatimion som utbildades av iranska revolutionsgarde  i flera år.

Iran vill spela två roller i Afghanistan först  iran hjälper Talibaner med vapen på andra sidan diskuteras med afghaniska  politiker och säger vi kan skicka Fatimion till afghanistan för att kriga mot Talibaner. 

Det är en smutsiga taktiker som ofras civila i Afghanistandet är ett brott mot mänskligheten 

Taliban är en destruktiv och kvinnohatande terroristgrupp, vilket stöd som helst från vilket land som helst för dessa terrorister strider mot mänsklighetens lagar.

Talibanerna, som nu har tagit kontroll över de flesta delar av Faryab-provinsen, har utfärdat ett cirkulär till afghanska medborgare i Faryab-provinsen.


I ett cirkulär utfärdat av talibanerna i Faryab med namnet "Islamiska staten" på brevpapper; Det finns tio klausuler som är obligatoriska för alla invånare i Faryab. De intressanta punkterna i denna instruktion är förbudet mot incestuösa kvinnor på gatorna, tvånget att delta i församlingsbönerna och förbudet mot att sälja kycklingmuskler, förbudet att lyssna till moral. 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar