söndag 23 maj 2021

Terrormisstänkta paret ljög om ålder och var födda i helt annat land.



 https://www.youtube.com/watch?v=SxzRQHoluKE

Terrormisstänkta paret ljög om ålder och var födda i helt annat land.


Rebecka intervjuar advokaten Nima Rostami, om det terrormisstänkta paret som greps under påskhelgen.


Herr statsministern,
Det är Ni och Er regering som har skadat Sveriges demokrati och inte de oppositionella partier och på spetsen SD i Sverige!
Sveriges statsminister har vid olika tillfällen utpekat SD som fascister och ett nyfascistiskt parti.
Under de senaste veckorna har statsministern anklagat de oppositionella partierna till odemokratiska handlingar för att de planerar att bilda en regering med SD under valet 2022.
Han vill alltså smutskasta oppositionen och skapa ett varg ansikte av de för att rättfärdiga en herde position för sig själv och sin regering.
Nu vill jag ta upp en del av regeringens handlingar som har skadat Sveriges demokrati och orsakat allvarliga hot mot Sveriges säkerhet.
Enligt SÄPOs årsrapport har iranska regimens destruktiva aktiviteter i Sverige utökats sedan 2014.
Enligt SÄPOs årsrapport 2020 har iranska regimens aktiviteter i Sverige blivit en av de tre ”allvarligare säkerhetshoten” mot landet.
Det allvarliga säkerhetshotet från Iran upptrappades på ett drastiskt sätt medan Stefan Löfven har varit statsministern i Sverige.
Socialdemokraterna började sitt nära samarbete med Iran redan under Göran Persons statsministers tid.
Tack vare nuvarande Sveriges regerings samarbete och starka stöd till den religiösa fascistiska styret i Iran har diktaturregimen lyckats att utöka sina antal moskéer upp till 53 moskéer runt om Sverige.
Vi som har kämpat under flera decennier mot den omänskliga regimen har väl kännedom att iranska regimens moskéer i Sverige används liksom underrättelsetjänsts- och spionage kontor med destruktiva syfte.
Den 12:e mars 2021 publicerades ett gransknings reportage av The Weekly Blitz som avslöjar iranska regimens farliga underrättelsetjänsts syfte med moskéer runt om Europeiska länder.
Under Sveriges regerings resa till Iran har många okända samarbetes-avtal undertecknades i Teheran i februari 2017.
Enligt en del information som läckte ut ger ett av de samarbetsavtal möjligheten till den fascistiska och världsterroristiska regimen, rätten för tillgång till Sveriges universitet och högskolor.
Dessa tog jag upp under 12:e januari 2021.
Vid ett gransknings reportage avslöjade jag också iranska ambassadens- och dess Imam Ali moskéns försök för att utnyttja Sveriges demokratiska lagar för att islamisera Sverige.
Där avslöjade jag hur de vill infiltrera politisk islam och mullor via ”muslimska partier” som skapades av iranska regimen till Sveriges riksdag.
Iranska regimens destruktiva och farliga försök för att verkställa en politisk islam i Sverige har börjat efter Sveriges statsministers- och hans ministrarnas resa till Iran feb. 2017.
Iranska regimen och den terrorist gruppen libanesiska Hizbollah har huvudmonopolen för smugglingar av narkotika inom EU-länder.

Sedan ca. 2017 har iranska regimen och Hizbollah börjat smuggla narkotika till nordiska länder via Baltiska länder.
Stora mängder av narkotika placeras på lastbilar och kommer från norra Iran till Ukraina och vidare till Baltiska länder och sedan till Sverige.
I Sverige har vi 40 Maffia familjer (Klaner) som tar förmodligen distributioner inom Sverige och skapar alltfler missbrukare bland ungdomar och ungar som ska vara Sveriges framtid.
Från och med 2017 har antalet kriminella gäng samt gängkrig utökat i Sverige.
Dessa oroväckande utvecklingen i Sverige oroade Sveriges grannländer vilket orsakades att de stänger sina gränser mot Sverige vid flera tillfälle.
Dessa är resultatet och konsekvenser av Sveriges regeringens samarbete och eftergiftspolitiken gentemot världens farligaste fascistiska och diktatoriskt land.

Herr statsminister skakar hand och undertecknar hotfulla samarbetsavtal med den fascistiska och mördarregimen i Iran som har hundratusentals iranska, afghanska, irakiska, syriska, libanesiska människor blod på sina händer medans anklagar ett svensk politisk parti till ”nyfascistiskt” parti.
Damer och Herrar i Sveriges regering stöttar och välkomnar den iranska religiösa fascismen som förstör Sveriges demokrati och säkerhet medans utpekar och anklagar SD som har ca. 20% av folkets röst till ”fascister”.

Alla sorters överenskommelse, samarbetsavtal och eftergiftspolitiken gentemot den fascistiska och barbariska regimen i Iran är dömd att misslyckas.
Sveriges regeringens enorma satsningar på den fascistiska och teokratiska regimen i Iran påvisar regeringens grumliga brister på information, kunskap, kännedom och professionalitet om den islamiska fundamentalismen.

Olyckligtvis har nuvarande regeringen tagit långt avstånd från de svenska socialdemokratiska värderingar som baserades på demokratin, mänskliga rättigheter och människovärdet.
Deras världsåskådning har ersätts med Globalism som islamister och vänster-Globalister är deras redskap och höger och vänster händer.
Med tanken på iranska regimens destruktiva aktiviteter och säkerhetshot samt utvecklingen av islamister med direkta eller indirekta stöd av regeringen Sverige har blivit allt mer polariserad.
Fortsättningen av den här polariseringen i Sverige kommer att dra det sårbara landet till en farligt situation som påminner Libanon 1975.

Islamisters våldsbejakande kravaller i Malmö efter Koran bränningen, vandaliseringar av gravstenar på kyrkogårdar samt hatattacker mot kyrkor i Sverige bekräftar mina påstående.
Med hänsyn till den ömtåliga situationen i Sverige som har skapat ett mörkt perspektiv försöker regeringen på ett envist sätt att fortsätta sin gamla bana.
I stället för att regeringen samarbetar med oppositionella partier för att rädda Sverige och Sveriges demokrati smutskastas de av Sveriges statsminister på ett odemokratiskt sätt.
Även demokrati-vänliga personer liksom mig vilka har flera decennier erfarenheter i kampen mot den islamiska fundamentalismen och islamister är absolut inte intressanta för Damer och Herrar som sitter i Sveriges regering.
I stället blir jag och flera svensk och exil-iranier med stöd av något hemligt underrättelse samarbetsavtal med iranska fascistiska och diktatoriska regimen, utpressade, psykisk terroriserade, och trakasserade på inofficiella och omänskliga sätt i Sverige.
Jag tvivlar inte att bakom en sådan underrättelsetjänst- och statliga-terroriseringar mot mig och flera politiska aktiva svensk- och exil-iranier i Sverige finns något hemligt beslut från Sveriges regerings nivå.
Men låt oss säga SD är ”fascister” och har genomfört ”brott mot mänskliga rättigheter” i Sverige i sammarbete med världens mest fascistiska och terroristiska styren i Iran!!!🤔
🛑Till slut vill jag notera att jag är varken medlem i någon politisk parti eller har någon samarbete med politisk parti i Sverige.
Jag blir inte heller betald någonstans ifrån.
Men sanningen bör komma fram för det stora svenska folket. Även om jag som person ska bli tvungen att gå igenom en oerhörd eldmassa liksom Abraham.
Jag har sagt på ett klart språk att jag som en icke religiös fritänkande och en erfaren politisk aktiv i kampen mot den islamiska fundamentalismen och islamister står med stolthet på svenska patrioters- och kristnas sida för att värna och bevara demokratin i Sverige.
Den värdefulla och unika demokratin i Sverige har inte skapats under en natt att det islamiska fundamentalismen ska förstöra den med stöd av vissa naiva och oprofessionella toppolitiker i Sverige.
Heja Sverige 🇸🇪💖🇸🇪
Heja Demokratin 💖💖💖
2021-04.03

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar