tisdag 18 maj 2021

Många stöder palestinierna utan att studera vem de stöder. Många har inte studerat palestinska organisationers historia.

 




Många stöder palestinierna utan att studera vem de stöder.

Många har inte studerat palestinska organisationers historia.

Idag är Hamas en legosoldatorganisation för den iranska regimen. Och den fungerar på uppdrag av den iranska regimen. Hamas bryr sig aldrig om de nationella intressena och det palestinska folket för denna terroristorganisation. palestiniska folkets liv är inte så viktiga för Hamas därför att hamas kontrolleras av iranska regimen. Det var Hamas som började skjuta raketer mot det israeliska folket på uppdrag av den iranska terroristregimen

Detta är hundra procent mot det berövade palestinska folket som terrorist Hamas har begått.

Eftersom terroristen Hamas tar order från en terroristregering i Iran. Hamas-terroristgruppen är en vidskeplig religiös organisation av ISIL-typen och är anti-kvinna och anti-samhället och anti-frihet och antidemokrati.

många av dem palestiniska organisationen  deltog mot iranska folkets uprör 2019 

Två palestinska organisationer deltar i våld mot iranska protester och massakrerar tusentals ungdomar på Khameneis order.

Samma palestinska grupper var inblandade i massakern på det syriska folket.

Jag är hundra procent för mänskliga rättigheter och det palestinska folkets mänskliga rättigheter måste respekteras, men det som hände idag i Gaza beordrades av den iranska terroristregimen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar