tisdag 4 maj 2021

Black Lives Matter försöker så att brytta mot yttrandefrieht, det är sjkut att skriva under mot herr Trump det är helt olagligt också omänskligh att skriva uner mot herr Trump.

 




Black Lives Matter  försöker så att brytta mot yttrandefrieht, det är sjkut att skriva under mot herr Trump  det är helt olagligt också omänskligh att skriva uner mot herr Trump.

Black Lives Matter släppte en uppdaterad lista av krav och ger människor möjlighet att skriva under med sina  namn på den nya listan.

Vi ansluter oss till rep. Ilhan Omar, rep. Ayanna Pressley, rep. Cori Bush, rep. Jamaal Bowman och andra som kräver att Trump omedelbart döms i USA: s senat", är det första kravet på BLM: s webbplats. ”Trump måste också förbjudas att inneha valt ämbete i framtiden.”

Gruppen vill också att president Donald Trump för alltid förbjuds på "alla digitala mediaplattformar" och hävdar att han använder plattformarna "hänsynslöst och oansvarigt för att sprida lögner och desinformation."

Gruppen riktar sin uppmärksamhet mot Trump-lojalister i kongressen och kräver att alla GOP-lagstiftare som "höll med om Trumps konspirationsteorier och uppmuntrade de vita supremacisterna att vidta åtgärder för att underkänna valet ska utvisas från kongressen. "

säg ja till yttrandefirhet

http://everykindapeople.blogspot.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar