tisdag 8 januari 2019

Svensk säkerhetsorganisation !! Omid dana Sharif är en av iranska offentliga agenter i Sverige då svenska politiker också säkerhets polis stängde sina ögonen om den här terroristen i Sverige



Svensk säkerhetsorganisation !! Omid dana Sharif är  en av iranska offentliga agenter i Sverige då svenska politiker också säkerhets polis stängde sina ögonen om den här terroristen i Sverige
Varning till regeringen och den svenska säkerhetsorganisationen !!
Med vilken standard tillåter Sverige en sådan offentlig agneter så att stödja och försvara terroristregimen som kallas "islamiska republiken" från dess regim och dess terroristorganisation, Sverige och säkerhetsorganisation tar inga åtgärder mot legosoldaten spion som bosatt i det här land. ???
Sverige är ett demokratisk land och jag är förvånad och undrar om varför staten inte reagera mot mullornas agenter i Sveriges . Det verkar så här att regering har enormt mycket samarbete med de här personer som i offentliga platser gör reklam för den islamiska republiken i Iran.
Om Sverige inte samarbetar med de här agenter. Jag undrar om varför inte vidta åtgärder mot legosoldaterna i det här landet??? !!!!
Från en grupp iranska flyktingar och tidigare islamiska republikanska politiska fångar som bosatta i Sverige betonar vi att våra liv i det här landet är i fara och Sverige ska utvisa dessa människor från landet en av de är Omid Dana.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar