måndag 14 januari 2019

pkk är mer självständighet än barzani och puk just nu pdki


Först kom mellan partier och politiker.
  Och kurdiska styrkor gör alliansen
  Kom och tala om flaggan Nationell enhet eller unity först fira kurdistan sedan kom och prata om flagga om usa ska åka till baka från området barzani nästa dag bli försvinn talabani bli shia och säger dem är arab ni är under usas flagga idag tacka usa idag barzani bli turkiets soldater och puk iran
pkk är mer självständighet än barzani och puk just nu pdki . pkk den kurdiska största också första politiska partiet som är ren har inte gjort någon gång förräderi mot kurdiska nationen som barzani och talabani även andra klassiska parti har gjort på tjuv diskuterade med iranska regimen.


Jag har berättat för ut om det barzani var en del av iranska regimen 1979 barzani bildade en grupp och samarbetade med iranska revolutionsguard och skickade till Södra libanon utbildade tillsammans med iranska terrorgruppen hizbullahs gerilla attack mot israel .
. lyssna bra videon en av dem som är barzanis högsta ledare säger masoud barzani kommer överens med khomenei vem ska ska kriga mot iranska revolutionsguard vi krigar emot han säger qasemlu ska veta iranska kurder ska veta vi äe emot er vi samarbetar med imam khomenei det säger en av barzanis nära man 1982, samtidigt 1983 barzani anhängare med iranska revolutions guard åkte till Libanon för att utbilda hezbullahs milisen mot israel det finns i den iranska tidningen kayhan och andra som finns kopia hos oss , jag har sagt förre ut jag är inte pkk jag är en journalist som säger det som är rätt och emot felaktiga och sjuka propaganda .. kurdistan har inte ännu en officiella flagga det måste bli folkomröstning vilken falgga ska bli kurdiska officiella symbol, denna flagga som jag har idag det kurdistan republikens officiell flagga även denna flagga har inte valt av alla kurder Ni är medlem med pdki vet ni hur många av er varje dag besöker iranska regimens ambassaden i europa? jag kan snart publiceras deras bilder vi bildade en grupp som undersökte fotograferade folk som besökte iranska regimens ambassaden mest är pdki kommitte som besöker iranska ambassaden karlstad, eskilstuna, västrår, uppsala, stockholm malmö en av dem säger han var pasdar jag har video.. du säger att pkk har samarbete med iran har en bevis video som pkk kallat iranska militära för att komma till kurdistan precis herr barzani gjorde 1996.08.31 precis som puk talabani har gjort kallat iranska revolutionsguard så att komma och bombardera iranska kurder.. pkk krigar mot turkiet, pkk har inte olika flaggor, det finns organisationer som följer öcalans ideologi det betyder inte att dem är 100% är pkk det kan vara emot en del av pkks politiker men gillar öcalans teori för kurdistans framtiden,, men barzani är kurdiska värsta förräderi .. har en fråga kan du svara en ärlig svar? varför pdki den iranska kurdistan demokratiska parti hade väl goda relationen med saddam hussein på den tiden saddam dödade kurder? Abu ali en av irakiska underrättelsetjänstens medlemmar som jobbade med iranska kurder som komala och pdki bor just nu i Tyskland jag personligen träffade honom i hamburg han berättade allt hur saddam gav mat pengar och vapen till pdki och komala kan du svara??? fortfarande barzani har goda relationen med den iranska religiösa islamiska fascistiska regimen för bara några dagar sedan Zarif besökte Erbil och träffade sina bästa vän barzani,, också puk idag en del av iranska revolutionsguard har du hört vad Aras shekh jangi sagt efter 2017.10.16 som barzanis misslyckande och felaktiga folkomröstningen ?? barzani är en anti kurd.

ENKS parti allierade med turkiet mot sin nation om ni kan kurdiska kermanjy lyssna på vad han säger ENKS parti som organiserade av barzani deltog i kriget mot Afrin tillsammans med turkiska regimen och dem jihadister.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar