måndag 29 oktober 2018

Nu jag fick veta att det finns diskrimineringar mot folk som har utländska bakgrunder via polisen, polisen brukar lång tids registrera folk som icke födde i Sverige,


Nu jag fick veta att det finns diskrimineringar mot folk som har utländska bakgrunder via polisen, polisen brukar lång tids registrera folk som icke födde i Sverige,, Idag hade möte med två personer som jobbar inom svenska myndigheter dem försökte att bevisa en sjuka saker mot oss, men dem vet inte att vi inspelades allt kommer snart att alla kunna läsa och lyssna på diskussionerna.
Polisen med samarbete med dem andra myndigheter i Sverige skaffa svart lista för folket som  har utländska bakgrunder, vi måste kontakta en advokat för att gå genom det brottet mot personliga sekretess och skaffas olagliga register.
Men de som har extremistiska  åsikter kränker dagligen mot människor man får inte beklagas dem, så dem kan göra vad dem vill mot andra människor.
Det finns folk som är från balkan har varit mitt i kriget och såg hemska saker idag i Sverige vill spela rävspel
Den personen som kallade sig mirza med ett falskt namn är en av dem som vi kommer att skriva om vi har bilder och filmer om henne, Jag fattar inte hur funkar svenska rikslagen?
De som jobbar inom myndigheter kan göra vad som helst kränka andra och ord angripa andra med kränkande och olämpliga ord, men dem är inte kriminella dem har inte gjort något brott dem är fantasi guden,,,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar