torsdag 6 september 2018

Vi uppmanar alla våra goda läsare tro aldrig på dem sjuka propaganda mot vår blogg vi publiceras det som finns idag i samhället.



Vi uppmanar alla våra goda läsare tro aldrig på dem sjuka propaganda mot vår blogg vi publiceras det som finns idag i samhället. En del av det propaganda från iranska agenter som bor i Sverige i en kommentar fick veta vad dem idioterna håller på med när jag publicerade Ramin Hossein panahis mammas film som besökte sin son.
Jag vill berätta om en sak det finns inte hackar saker inom filmerna denna sjuka propaganda är helt bluff och lögnaktiga för att folk skulle inte titta på filmerna som vi inspelade från arbetsförmedlingens personalen som hade möte med och andra myndigheter tro aldrig så sådana lögnaktiga och sjuka propaganda, Vi alltid kontrollera vår filmer och alla bilder som brukar publiceras på vår sidan vi alltid tänker att folk vara nöjda  att läsa information på vår sidan. Vi följer alla mänskliga principer och vi vill bara meddela folket för att veta om det orättvisan och diskrimineringen som finns i samhället

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar