söndag 2 september 2018

Islamister idag i europeiska länder





Islamister idag i europeiska länder
Idag islamister i Europeiska länder delade med flera grupper sunni islamister har delat med två en del jobbar med saudiska och shiites islamister håller med iranska regimen och får pengar från iranska ambassaden varje månad även dem islamisterna spionerar mot iranska oppositions medlemmar här i Europeiska lände.



Sunni islamister delad med två delar en en som jag skrev tidigare jobbar för studien, och en del jobbar med erdogan och samarbetar med turkiska M:I:T den turkiska underrättelsetjänsten.
Dem som samarbetar med turkiska underrättelsetjänsten i europeiska länder speciellt i Sverige, en del av somaliska islamister, Syrien islamister, palestinska islamister, irakiska turkmener och turkiska islamister som samarbetar med turkiska underrättelsetjänsten M:I:T , dem islamister gör mest mot kurdiska aktivister och dem som är emot erdogan i europeiska länder.
flera av dem islamister har tidigare jobbade med den brutala islamiska terror gruppen isis i Syrien och irak.
De shiites och en del sunni islamister som samarbetar med iranska regimens underrättelsetjänsten i Europa är  från Libanon, Irak, Yemen,palestinska, Afghanistan och Pakistan. Också det finns många som är från Iran många av dem är kvinnliga agenter och manliga agenter som skickade av regimen så dem har fått uppehållstillstånd i Sverige, en del av dem tyvärr kom som politiska asyl till Sverige, men efter bara några månade dem befann sig i iranska ambassaden i europeiska länder, dem är också iranska värsta agenter idag i Europa.
idag det finns många pengar växlar (x-chenge) i Europa samarbetar med iranska regimen och dem brukar skicka cash till iranska regimen, vi pratade med några som har pengar växlar i Malmö dem styras direkt från iranska regimen också dem jobbar för iranska regimen i Sverige och andra europeiska länder. Dem islamister jobbar två jobb för dem diktatoriska länder ekonomiska och spioner.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar