tisdag 28 augusti 2018

Folkmordet mot Armeniens folket borde omvärlden kräva turkiska regimen för betala till anhöriga som bor idag i Armenien.




Folkmordet mot Armeniens folket borde omvärlden kräva turkiska regimen för betala  till anhöriga som bor idag i Armenien. Idag Turkiet fortsätter att gör dagligen folkmordet mot kurdiska folket. folkmordet, kidnappningar, våldtäkts, människors kränkningar, tortyr pågår i Afrin  av den turkiska militära.
1915 skedde ett brutalt folkmord som nästan tömde det osmanska riket på sin kristna befolkning, Seyfo. 2014 lovade statsminister Stefan Löfven att kämpa för ett erkännande utav det här folkmordet. Men trots att han har varit statsminister i fyra år så säger han nu att han inte kommer att få till detta.

Vi kommer att göra vårt ifrån Kristdemokraternas sida för att se till att vi får ett erkännande av folkmordet. Framför allt kommer vi att fortsätta att höja vår röst när tusentals kristna drivs från sina hem i en brutal förföljelse runt om i världen. Det är dags att Sverige höjer sin röst i utrikespolitiken.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar