onsdag 15 augusti 2018

Det som händer i Göteborg, vi kan inte tro att dem ungdomarna gjorde själv tvärtom det kan vara en politiska gruppen som ligga bakom, ?? jag vill läsaren skriva sina synpunkter om det är rätt eller fel.


Det som händer i Göteborg, vi kan inte tro att dem ungdomarna gjorde själv tvärtom det kan vara en politiska gruppen som ligga bakom, ?? jag vill läsaren skriva sina synpunkter om det är rätt eller fel.
Det finns en grupp i Europa, den här gruppen är helt politisk.
De smittar barn med droger. när dem ungdomarna  bli helt beroende av droger då dem gruppen ledar ungdomarna. Det som har hänt i Göteborg  man måste använda korrekt hjärnan  det är en politiskt parti som kan ligga bakom inte mer eller mindre. Man måste gå tillbaka lite varje val i Sverige det händer  jag kommer i håg 2006 det hände massor skolbränder om man skulle undersöka korrekt saker om ting det är dem som ligger bakom droger och knark ligger bakom händelse  samarbete med en del politiska partiet.



När dem politiska gruppen vill ha lag ändringar, eller skulle skaffa ett hårdare lag då ger droger till dem ungarna som är under  denna politiska gruppens kontroll,  då dem som är drog missbrukare för att få lite pengar och droger gör allt som denna gruppens vill dem kan kräva ungdomarna sätta eld på bilar, husar och vad som helst, därför att dem ungdomarna är helt beroende av droger och under denna politiska gruppens kontroll. När det skulle hända dem kommer och visa sig på tv kanaler och spruta ut deras propaganda att måste landet göra lag ändringar, vi vill fråga lag ändringar hjälper inte hur mycket ni skulle ändra laget det hjälper inte det är dem som själva försöker att ge ungdomarna droger sedan när ungdomarna blev helt beroende av droger dem politiska gruppen gör vad som helst med ungdomarna, dem kan kräva ungdomarna sälja droger tjuva göra inbrott  mer och mer saker och ting-
--
Den här bilden krossade mitt hjärta. Nuno Mendonca står framför sin mammas utbrunna bil i Frölunda. Bakom honom en Golf mk5. Ni som läste mitt tidigare inlägg när jag köpte min Golf kan förstå varför denna bild extra berör en fd förortsgrabb.

“Det mest relevanta är inte "vilka som gynnas" gällande kriminaliteten i utanförskapsområden, utan vilka som drabbas.” - Sofie Löwenmark

Idag har konspirationsteorierna gått varma. Trots att antalet bilbränder har ökat explosionsartat de senaste åren så vägrar vissa inse att detta blivit vardag. Från sina trygga pursvenska bostadsområden teoretiserar de om att det är allt från ryssen, högerextrema till SD och Moderaterna som mastermind bakom attacken.

Trots att polisen bekräftat att det rör sig om lokala kriminella så skriver Anders Lindberg: ”Väldigt märklig tidpunkt för en organiserad massattack mot bilar på detta sätt. Nästan som om syftet var att påverka valet.”
Özz Nujen (eller hans svåger) teoretiserar:
”Rasisterna vill flytta fokus från skogsbränder och miljö till att åter handla om bilbränder och migpol. Väldigt organiserade. ”
Nu kanske Nujen känner sig ha särskilt kompetens när det kommer till finansiering av diverse brott men jag betvivlar det faktiskt.
Johan Hedin (C): ”Det kan bara finnas en agenda för detta beteende: de vill att valet ska handla om bilbränder”
Daniel Riazat (V): "Nattens händelser med maskerade män som brände ett stort antal bilar med 1 månad kvar till valet var välorganiserat. Skulle inte förvåna mig om extremhögern var inblandade på något sätt".
Jag vet inte vad som är mest provocerande. Deras världsbild rämnar och de söker förklaringar i det fördolda. Detta konspiratoriska beteende känns igenom från MÖ. När verkligheten går emot islamister och de drar upp judar som orsak för sina egna misslyckanden. I Sverige är det den evige ”högerextrema rasistnazisten” som är orsaken till alla våra egna misslyckanden.
Dessa människor kan utan att blinka tro 35 000 vilsna femtonåringar utan familj ensamma traskat från Afghanistan till Sverige, men kan inte föreställa sig att ett dussin 15-20 åriga livstidskriminella kan enas om en cirkatid att ses i sitt lokala centrum för att på måfå slå sönder och fjutta på ett gäng bilar.
När invandraren ges uppehållstillstånd går den från stålmannen till ett evigt ärftligt svagbegåvat omhändertagandeprojekt.
Är det verkligen så svårt för dem att tänka sig att ett gäng kriminella, som till vardags är en del av internationell droghandel som kontrollerar gigantiska volymer narkotikaförsäljning ner till grammet inte klarar av att skicka ett gruppchat med:
”Ey bror, 21:00 - bränn en bil, mannen, bränn gärna tre mannen.”
Teorierna om vem som ”egentligen” finansierar dem går varma. En gatulangare drar in 10-20K i veckan. De drar in mer på en månad än en riksdagsledamot netto.
Tror ni de behöver ”finansieras” utifrån för att köpa lite bensin och smällare?
Värdet av att grannar är livrädda för deras våldskapital är oerhört - det möjliggör för dem att operera fritt i området och grannar som håller tyst. Nästa gång är det ju min bil. Eller kanske ännu värre.
Det är redan skyhöga premier för att försäkra bilen i utanförskapsområden. Många har inte ens råd med helförsäkring. Detta kommer att självklart drabba dem ytterligare.
Det är väl en tidsfråga innan vänstern börjar anklaga försäkringsbolagen att vara rasister för att premierna är högre i invandrartäta områden.
Regeringen hade fram tills maj bränt 3 miljarder på ”extratjänster” - en åtgärd som hade då gett 106 jobb totalt. Med samma summa kunde du ge 20 000 poliser 12 000kr var - i månaden. Om vi nu hade 20 000 poliser.
Då hade vi inte bara fått fler kvalificerade polisaspiranter - utan kunnat anställa fler poliser. För varje försiktigt förslag om att säkra tryggheten på dessa gator och torg har vänstern attackerat högern. Och högern har fegat och lagt sig platt i rädsla för deras maskineri.
Vi vet vad som behöver göras. Fler poliser, avskaffad straffrabatt, avskaffad ungdomsrabatt, häktning för alla brott som har 1 års fängelse på straffskalan, dubbla straff för gängbrottslighet. Utvisning för brott med över 6 månaders fängelse.
Det handlar inte om att svensk höger inte vet vad som behöver göras. Samtliga förslag ovan är från moderaternas valmanifest. Det handlar om att inte vara rädd för vänstern att genomföra dem.
För om vi inte är politiskt modiga så får medborgarna vara rädda för gängen.
Foto: Thomas Johansson.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar