tisdag 21 augusti 2018

Det finns mer än 1280 iranska utriks revolutionguards qudes styrkor medlemmar i Sverige



Det finns mer än 1280 iranska utriks revolutionguards  qudes styrkor medlemmar i Sverige
Som vi undersökte det finns mellan 160 och 250 iranska untriks revolutionsguards  qudes styrkor medlemmar i staden  malmö, dem mest kommer i från Afghanistan, irak, pakistan, lebanon, yamen, iran och Syrien. Flera av dem har affärer och åker till iran för att få pengar om deras affär skulle bli kunkors då tehran hjälper dem terroristerna som bor i Sverige.
Före 2015 det fanns bara mellan 70 och 80 personer i Sverige som var medlem med iranska Qudes revolutionsguard, men efter 2015 det finns idag  i Sverige mer än 1280 personer som är medlem med iranska utriks revolutionsguards Qudes styrkor.
Flera av Shiite muslim bland dem det finns folk med suni muslimer som samarbetar med iranska regimen i europeiska länder speciellt i Sverige.
Flera av dem iranska Qudes  revolutionsguards medlemmar  redan har jobb inom svenska viktiga myndigheter, som förskolor, socialtjänsten, skatteverket, och andra viktiga myndigheter, dem spionerna  skickades av iranska regimen med höga  falsk universitetsexamen, därför dem kan bli anställas dirket av svenska myndigheter, även det finns politiska avtal mellan iranska regimen och en del av svenska politiker dem kan på värkas också att dem spionerna kan bli anställas av svenska myndigheter

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar