söndag 22 juli 2018

Vi har idag två olika diktatoriska system, en som kallas fysiska system som iran, irak, turkiet, islamiska världen och andra diktatoriska regimen som finns i världen.


Vi har idag två olika diktatoriska system, en som kallas fysiska system som iran, irak, turkiet, islamiska världen  och andra diktatoriska regimen som finns i världen.
En  psykiska diktatoriska system som använder mest psykiska metoder mot mänskligheten, det här psykiska diktatoriska systemet fängslar inte människor direkt, din ekonomiska, ditt liv är under kontroll, människor kan inte få något arbet om arbetsmarknadens politikerna skulle  inte ge gröna signaler till att en arbetsgivare skulle anställa människan.
Då i det psykiska diktatoriska systemet används mest psykiska tortyr och även idag dem har ett planer för att förstöra ditt barnens liv, till exempel via förskolor, sociala myndigheter används sådana metoder.
det kallas utrottas  barnens liv som har  utländska bakgrunder.
Dem arbetsmarknades politikers polis roll spelen så dem  kan bestraffa människor via arbetsförmedlingar.
ibland det psykiska diktatoriska systemet samarbetar med andra fysiska diktatoriska regimen för att psykiskt tortera folk som flydde från det fysiska diktatoriska länder och sökte skydd hos andra pyskiska diktatoriska länder.
 på det här systemet finns mest anti semtistiska politiska rörelser.
i det psykiska diktatoriska systemet används mest hitlers metoder som han har använt mot judiska folket tidigare.
I det psyskiska diktatoriska systmet  politikerna brukar plocka  mer information hur skulle politikerna kunna tortera en person samarbetar med dem fysiska diktatoriska sysmtet som finns i världen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar