tisdag 24 juli 2018

Barnen berättelse har blivit väldigt viktigaste delen för föräldrarna, så att kunna krävas mer eller åka barnet till ett annat eu land, för att kolla vad som har hänt på svenska förskolan mot barnet..



Man har rättigheter och skyldigheter  vi följer båda
Barnen berättelse har blivit väldigt viktigaste delen för föräldrarna, så att kunna krävas mer  eller åka barnet till ett annat eu land, för att kolla vad som har hänt på svenska förskolan mot barnet..
Det som ger mer misstänksamma saker på den här förskolan i Malmö, De pedagogerna som varit elaka mot barnet har använt iranska regimens metoder. Iranska regimen som använder denna metoden mot barnen i iranska skolor och förskolor.
Först personen  som barnen på pekade har använt våldet mot barnen sedan försökte att bli vänner med barnen och har sagt  flera gånger tillfälligt vi är vänner på persiska.
Jag själv har jobbat många år i Sverige om arbetsledare eller arbetsgivare ger inte uppgifer vanliga arbetare kan inte göra någonting.
Jag själv också har uppfattat saker om ting genom det mötet som hade med personalerna också denna myndigeten som själv ligger bakom  våldet mot barn via föskolan.
Vår krav som ska vara om det går bra.
1 föräldrarna sk ha rätt att besöka barnet på förskolan när som helst för att ha koll på sina barn.
2 föräldrarna ska träffa alla personalen  och veta vad dem  heter och vem dem är.
3 föräldrarna ska har rätt att se hur  fungerar relationen mellan pedagogerna och barnet vi har kunskaper om det och vi kan mräka direkt hur fungerar relationen mellan pedagogerna och barnet.
4 om någon ny anställda personen pedagogen  eller praktikanter som ska ny börja på förskolor dem måste komma fram till föräldrarna och presntera sig.
Det skulle inte finnas någonting som kallas hemliget för föräldrarna.
Vi har mer saker som barnen har berättat, men vi har inte gåt inom med förskolan då denna typ av sakerna borde tas upp med en annan myndigheter för att rubriceras som brott  och det är i principen svenska rikslagen också hela EU lagen är väldigt   ovanligt och det är ett stort
 brott mot barnen.
med vänliga hälsningar .
Samuel

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar