söndag 29 april 2018

förra veckan jag skrev om rasistiska är en form av psykisk sjukdom. men vi ska skriva om vad som är orsaks för att man bli rasist?


förra veckan jag skrev om rasistiska är en form av psykisk sjukdom. men vi ska skriva om vad som är orsaks för att man bli rasist?
En väl berättlse om en händelse kanske ger bättre resultaten om det som är orsakas att en del av människorna bli rasister.
En Europeiska kvinna promenerade med sin hund  då personen såg en islamiska gruppen som promenerade på samma väg , då en av dem islamiska skrek och sa titta den här smutsiga personen med sin smutsiga hunden.
Då Europeiska personen svarade om ni tycker att vi är smutsiga och lever med smutsiga hundar varför åker ni hit och vill bo här?
Då islamisterna svarade Europeiska personen därför kom vi hit för att vi ska  skaffa en framtids islamiska system här så ni är otrogna människor vi kommer att tvinga er för att bli trogna till gud oc mohammad...
 En sak till en svenska kvinna blev ihåp med en utländska man då manenn krävde svenska kvinnan så att bli islam och andra sin religion.
En sak till tillexempel  en  familj kommer från mellan östern och sökte asyl i Sverige fick upphållstillstånd, men när dem bor i Sverige dem vill ju leva samma som livde i sitt hemland , dem slår sina barnen dem dödar sina döttrar på grund av att deras dotter ville inte lyssna på sin fader ¨, Många är väldigt gamla, gifter sig med unga flickor.
När man ser att isis den islamiska terrorgruppen som halshugger människor, våldtar yazidiska flickor  al qaeda attackera civila i USA och dödar mer än 3500 personer i 2001,09,11.
idag islamister i Syrien hotar mot omvärlden, terrordåden i Frankrike, terrordåden i Belgien, i tyskland, Sverige, i Ryssland och i många andra länder då man bli reageras över,,,

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar