onsdag 25 april 2018

Är rasism en sjukdom??




Är rasism en sjukdom??
ja rasismen är en skadliga sjukdom som kan göra vad som helst.
till exempel  när Erdogan attackerade Afrin bombarderade allt  barn familj skolor sjukhuset allt. det är sista steget som man kan se vad som har hänt och ändå mer saker på väg att hända. En rasist  alltid grällsjuka också rasisterna  söker alltid efter konflikter.  En rasist spelar samma roll som en psykopat gör.
rasismen har steg för steg.
Rasismen är en felaktiga cell i hjärnan som fungerar på fel sätt allt som finns svårigheter och situationens problem omkring en rasist tycker  att det är andras felaktiga som hände.
I det första steget är inte så farliga, men i andra steget  rasismen kan bli väl farliga.
I andra eteget kommer rasister till extrem galskap
Här kommer den rasistiska personen till den sista galenskapen
Då rasismen till sist kommer att använda våldet.
och bli väldsamma.
till exempel Breivik i Norge det som har hänt i Norge är sista steget av rasismen ideer.
om rasismen får inte någon dom dkulle lyssna på  då också få inte någonstans för att köra sin ideer då det bli precis som isis har gjort i Syrien och irak.
Jag säger ja rasismen är en sjukdom steg för steget. Sista steget för rasismen det är våldet och terrordåd.
till exempel islamister en from av rasistiska religiösa som vill inte se någon annan än sig själv.

Rasism som en sjukdom
Det verkar som om läkemedelsbolagen kan ha hittat ett nytt sätt att tjäna pengar. Nämligen genom att betrakta rasism som en sjukdom som kan behandlas med piller. Rasism blir med det synsättet inte ett resultat av verkligheten, eller politiken, utan bara en rent individuella felaktighet i hjärnan som bäst behandlas med piller. En fortsatt individualisering av samhället alltså. Ett allt sämre samhälle med allt sämre sammanhållning och allt mindre gemensamt blir konsekvensen av detta sätt att tänka.

Allt som inte är enligt normen kan med detta synsätt betraktas som en sjukdom. Kan rasism botas med piller kan kanske också homosexualitet ”botas” på samma sätt. Kanske kan man medicinera bort fel ögonfärg, fel hudfärg, asperger, socialistiska åsikter. Allt som avviker. Resultatet: Likriktning. Ett tråkigt samhälle. Ett samhälle jag inte skulle gilla.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar