fredag 28 juni 2024

Vem är flykting och varför fly folk från sitt hemland?

 


Vem är flykting och varför fly folk från sitt hemland?


Ju folk fly för att hitta en säker plats folk söker lugn och ro.

En flykting skulle alltid tänka så att en gäst och skulle röra sig genom det som kallas gästliga principen.

Min nästa teori vem är flykting och vad betyder flykting.?

Flyktingar fly för att bort från problem  hitta en lugn miljö.

vad måste göra en flykting och vad  bör inte göra en flykting?

Vi som är flyktingar har skyldighet och rättigheter, vi bor vara mer ansvariga än andra, i prin cipen vi är gäst här då gästerna bör respektera miljö som man bor där.

vad är flyktingen s princip?

Flyktings principer  så att   ha alltid ansvar och tar ansvar.

varför folk fly?

Det finns flers käll som folk fly från olika länder  diktatorer, ekonomiska problem,  politiska käll som orsakar så att folk fly.

 vad är stiftet för flyktingen s framtids?

Flyktingar bör  veta denna land som accepterade hon, han  ger allt som hälsosam,  läkare,  mat plats att sova  mat kläder pengar, då flyktingarna bör veta att det finns saker som kallas ge och ta, då en flykting bör ta asnvarig för det man få och visa respekt för det.

 följer flyktingarna sina skyldigheter och rättigheter?

Tyvärr idag många flyktingar  kan inte visa respekt för det som dem får,  därför att  det finns flera fakta som spelar för roll genom olika flyktingarna  religion, tidigare  familjens missförhållande  och flera saker som ska komma och skriva om.

 I principen bör flyktingarna ha mer ansvariga än andra.

I principen om man skulle analysera ukrainska flyktingar är riktiga flyktingar som följer flyktingen s principer, de följer sina skyldigheter, rättigheter på bästa och rätt sätt. Därför att de från ukraina har förändrat helt eu syns om flyktingarna.

vi som är flyktingar bör ha mer ansvariga än andra,vi måste respektera miljö som vi lever,

Dem som påverkade av religionen kan vara framtids terrorister, därför att deras hjärn är tvättade och förändringar för sådana människor jätte svårt.

Enligt information  jag har samlat under tiden i Schweiz  genom flyktingsläge  många som är från arab länder har problem,   en man berättade om mina barn nekade gå till koranskolan han slåg sina barn, och det är lagligt också koranlärare har rätt att slå barn enligt deras religions regler.  Så denna barn om blev hela tiden misshandlade när kom han, hon till europa vad skulle göra?  Så klart när han åter tänker om sina bakgrunder och komma ihåg denna tiden kan göra problem.

Ska säga tyvärr dem som idag gör problem i Europeiska länder, i Tyskland dem som gör mest problem är afghaner, araber, och turkarna och iranier.

Enligt mina erfarenheter  dem som gör mest problem i Schweiz det är tyvärr araber från nordafrika, i Sverige och danmark de som gör mest problem bär olika nationaliteter, orsaker för problemet  1 droger, långttids arbetslösheten,  kriminaliteter.

Alla dessa händelse handlar om barndom, tidigare händelser genom personens liv.

Ibland folk bär med sig vad som hände tidigare, en frisk människa skulle aldrig göra sönder  saker, en frisk människa skulle aldrig skaffa bråg eller problem.

Till exempel,  för två tagar sedan jag var på väg klockan 07;00 på morgonen  för att äta frukost  såg det finns lukt branlukt  som palstik, då kom jag mot dörren såg två killar sprang mycket fort ner, jag kom tillbaka såg dem försökte att sätta eld på dem som hängde på väggen, jag kände på det var varm och dem gjorde percis.

Då kontaktade jag securitas och berättade för dem, samtidigt samma dag tog jag foto vad som hände , så finns bilderna här upp ni kan titta på.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar