måndag 27 januari 2020

Nej till politiska islam i Sverige



Två kvinnofientliga bilder med gemensamma förtryckande budskap från Iran och Sverige.

Den ena bilden kan man se som hängande affischer på gator i olika städer i ett land (Iran) som styrs av ett teokratiskt system och muslimska ultra extremister och våldsbejakande har makten.

Men den andra bilden ser man på Twitter vilket publicerades av en kvinnofientligt islamistisk som är eventuellt medborgare och bosatt i ett västerland (Sverige) som är ett parlamentariskt land och styrs av ett demokratiskt system!!!

Jag vill även tillägga att det finns redan civila Sharia-Polis i utsatta område i Sverige.

Vad kommer att hända i framtida Sverige!!!???

NEJ TILL POLITISK ISLAM I SVERIGE!
tack bästa mojtaba fatthi
ack för ditt ihärdiga arbete! Extremism måste bort från Sverige!
Fullständigt obegripligt att det kan finnas kvinnor i vårt land som stödjer denna kvinnofientlighet
 sorgligt men sant.
Fruktansvärd kvinnofientlighet! Vad är det som gått så fel i Sverige som gör att dess regering och stor del av dess befolkning (indirekt) stödjer detta kvinnohat?
Den där Anas bör låsas in. Hens uttalande är så idiotiskt att jag inte finner ord att besvara. Det denne säger är väl att om kvinnor inte bär hijab så frestar dom män att bete sig som svin. Anas ditt äckel det är fan bara dina bröder som inte kan behärska sig. Skyll fan inte på MINA systrar, amen
sjuk syn. Men är väl ett försvar för sina egna begär. Lite som Löfven, bättre skylla på nån annan än att våga visa sina egna brister.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar