lördag 4 maj 2019

Antisemitism är en form av psykiska sjukdomar som sprider ut via sjuka föräldrarna till sina barn


Antisemitism är en form av psykiska sjukdomar som sprider ut via sjuka föräldrarna till sina barn.
Idag den Iranska religiösa fascistiska regimen ligger bakom många antisemitiska terrorister i europa



Att det dyker upp en och en annan stolle som skriver hatiskt på sociala medier är inget nytt och kanske gör man ibland bäst i att ignorera hatarna. Men den här gången var kommentarerna så pass många och aggressiva att matkocken var tvungen att stänga kommentarsfältet. Var och varannan skrev att de nu skulle bojkotta Zienas kokböcker enkom för att hon nämner staten Israel.
Snacka om att göra sakfrågan en rejäl otjänst.
Att bojkotta Israel som politisk metod är en sak, att kritisera staten när den begår övergrepp en annan. Men att hoppa på en svensk kock som lyfter israelisk mat är bortom rim och reson.
Det selektiva engagemanget får en att undra om det här verkligen är ett uttryck för omtanke om människor som förtrycks av stater. För hur ska man tolka det faktum att ingen höjde rösten mot att Ryssland också nämns i boken, landet som i åratal har stöttat den syriska diktaturen i kriget mot sin egen befolkning. Ingen höjde rösten mot Turkiet och de turkiska delikatesserna trots att staten begått grova övergrepp mot kurder och fängslat turkiska journalister. Eller Ungern för den delen vars politiska styre hatar muslimer och judar."

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar