tisdag 7 juli 2020

Detta är helt otroligt påstående och kan inte vara något annat än ett jävla skämt utan desslike!


Detta är helt otroligt påstående och kan inte vara något annat än ett jävla skämt utan desslike!
Det var inte nog med att Sverige skyddar kriminella från utvisning och har därmed förvandlat landet till en fristad för terrorister och lagförbrytare nu ska även polis via media indoktrineras i i slapphet.

Jag hade en utomordentligt bra sympati för Dawit Isaaks sak och för hans familjs lidande då bl.a. Betlehems Isaaks pappa på grund av sin politiska åsikt och journalistiska aktiviteter är frihetsberövad i i drygt 18 år i ursprungslandet, Eritrea. Dawit Isaaks sak berör oss alla, det kommer förmodligen att göra tills han blir fri. Men Betlehem Isaaks påslående har jag svårt att ha förståelse för, min sympatien för henne har nu sjunkit i botten.
Att hon var en bra talare fick vi försmak för igår i hennes sommartal. Att hon ljuger eller ger en skev bild av en eventuell händelse, våldsam händelse i anledning av hennes hudfärg med anspelning på hennes fars lidande, är enbart en fantasi. Detta låter inte alls som en trovärdig uppgift.
Betlehem påstår att;
"Hon blev indragen i en polisbil och uppmanad att visa legitimation. Plötsligt kastar en av poliserna hennes legitimation i ansiktet på henne.
– Stopp skriker den största av dem. Han tar tag i mitt huvud och drar det bakåt. Långsamt närmar han sig mitt ansikte. Nu så ska du känna hur din pappa har det i containern i ditt negerland. Sedan sparkade han ut mig ur bilen så jag skrapar mina knän i snön. En annan gång stoppades Betlehem Isaak av två poliser när hon gick genom Nordstan i Göteborg, på väg till jobbet. De frågade efter legitimation. Hon undrade varför.
– För att du är neger” svarade de, berättar hon i programmet och säger även att hon är förvånad över hur människor kan så lite om rasistiska ord."
Dessa halvmesyr kan inte vara rimliga. Att Betlehem Isaak, med den inställning hon åtnjuter i samhället, skulle bära på en sådana trauma utan att upprätta en eller två polisanmälan mot dessa hatbrotten hon tydligen har blivit utsatt för, är inte trovärdigt. Vi har sett och hört utsagor åt det andra hållet, d.v.s. ordningsvakter och polismän som blir utsatta för påhopp, angrepp och till och med rasistiska tillmälen. Detta tillhör snarare för polisens och ordningsvakters vardag än att polisen och ens ordningsvakter i helt i onödan ger sig på medborgare ute på öppen gata.
Det är ledsamt och tröttsamt att Betlehem Issak samt på senare tid Sverige hatande personligheter, ger på detta sätt utryck för sitt inre agg mot Sverige. Om detta hade utryckts av en etnisk svensk skulle detta garanterat uppfatta som ett rasistiskt påstående.
I sammanhanget kan det konstateras att Betlehem Isaak anmälda 2 januari 2014 sin tvillingsbror för misshandel, åtalet i mål B 11070-14 ogillades dock av Göteborgs tingsrätt. Det kan även konstateras att Betlehem Isaaks tvillingsbror har av Göteborgs tingsrätt och i samma mål dömts för två gärningar; tre års fängelsestraff för våldtäkt av en okänd kvinna och grov fridskränkning av sin sambo. Brottaren är etniska svenska kvinnor.
Betlehem Isaak har beträffande förhållandevis mindre kränkande brott anmält sin bror men vid sådan personlighets kränkande brott hon i artikeln återger har hon valt att inte anmäla gärningsmännen.
Vad beror Betlehem Isaaks agg på? Kan det vara så att hennes bror blivit oskyldigt dömd eller har svenska regeringar inte haft möjlighet att påverka pappa Dawits hemlands regering? Det är av vikt att ha det i åtanke att Dawit Isaak var bosatt och verksam i Eritrea efter att ha erhållit svenskt medborgarskap.
'från advokat nima rostami
https://www.expressen.se

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar