onsdag 29 januari 2020

MILIJÖPARTIET OCH POLITISK ISLAM


MILIJÖPARTIET OCH POLITISK ISLAM
I svensk politik har Miljöpartiet länge ansetts vara det mest infiltrerade parti av islamister. Partiföreträdare på olika nivåer har antingen varit medlemmar i olika islamiska församlingar eller öppet sympatiserat med muslimska terrorist- eller extrema grupper.


Miljöpartisten, Mariam Salem, är en av arrangörerna till hijab upproret i Umeå. Hon hyllar en libanesisk ayatollah, Sheikh Mohammad Hossein Fazlollah. Vem är denna ayatollah!
Sheikh Mohammad Hossein Fazlollah är en shiaimuslimsk mulla som har i hela sitt liv ägnat sig åt att forska och undervisa kring shiamuslimska skrifter. Han har varit en av grundgestalterna för uppkomsten av den libanesiska terrorist organisationen Hizbollah vars huvudmål är utplåna staten Israel, antisemitism och är upprymd av anti USA-hat. Han har också varit medlem av en Iranstyrd religiös-politisk shiafrämjande institution Ahl ul Beit World Assembly, vars syfte är expansion av shia islam i hela världen. Denna institution finansernas av Irans ledare, sätet ligger givetvis i Iran.
Sheikh Mohammad Hossein Fazlollah har även ansett att ett statsskick av modellen i Iran, Velayat-e- Faghih, är det ultimata regeringsformen. Detta innebär i kort och gott politiseringen av religion och teologiskt styre.
Det är intressant att se i vilken del av MP:s programförklaring står partiet för politisk islam. MP:s medvetna rekrytering av företrädare för politisk islam har enbar t ett syfte, att fiska röster, få inflyttande och klamra sig vid makten, ett tag till!
Länken till Sheikh Fazlollahs biografi: http://fa.wikishia.net/…/%D8%B3%DB%8C%D8%AF_%D9%85%D8%AD%D9…

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar