måndag 9 december 2019

Det är verkligen hemskt skamligtoch förfärligt🔴


Det är verkligen hemskt skamligtoch förfärligt🔴
Jimmie Åkesson, som är partiledare till det näst största politiska partiet i Sverige (enligt senaste opinionsmätningen) är inte bjuden till Nobelfesten, men bödlarnas ambassadör som representerar iranska regimen i Sverige är bjuden till Nobelfesten!
Jimmie Åkesson som är folkvald har varken skadat eller mördat någon direkt eller indirekt.
Sveriges nyhetsbyrå TT sa följande under november 2019: ”Tusentals dödade och gripna i Iran:
Uppemot tusen personer kan ha dödats när iranska myndigheter slog till mot demonstranter i landet, påstår USA. Samtidigt säger FN att 7 000 personer gripits i samband med protesterna.”
Just nu finns tiotusentals demonstranter fängslade i Iran, som blivit fruktansvärt torterade på olika sätt. Folket sörjer mycket mer än tusen av sina barn som blivit ihjälskjutna på mördardiktatorn Ayatollah Ali Khameneis order, vilket skett på bara några dagar i slutet av november 2019.
Hundratals skottskadade demonstranter har gömt sig inom hus och bli vårdade av privata personer för att inte bli gripna av Khameneis revolutionär gardister och bli torterad i fängelse.
Imorgon är det internationella mänskliga rättigheters dagen och iranska mördarregimens ambassadör har blivit bjuden till Nobelfesten i Stockholm!
Det är verkligen hemskt skamligt och förfärligt!
Den här filmen visar exakta situationen i Iran under november 2019 vilket har sensorernas i Sverige.
från mojtaba fatthi
Jag tror han är tacksam att slippa vistas i detta usla sällskap..Han brukar bli inbjuden till lunch på slottet av Kungen dagen efter 😊 Dessutom håller ju Bödlarna i Iran på att värva Afghaner som tidigare upplyst oss om 😡 fruktansvärt avskyvärt att de är inbjudna.Ja vilken konstig inställning av nobellkommiten. Ligger i paritet med regeringens agenda. Hur kan man bjuda in Irans bödlar?
Professor Carl-Henrik Heldin,
Professor Göran K. Hansson,
Dr Lars Heikensten,
Professor Mats Malm,
Mr Tomas Nicolin, MSc,
Professor Thomas Perlmann,
Mrs Berit Reiss-Andersen,
Är ordinarie styrelse ledamöter av Nobelstiftelsen.
Dessa vetenskapsmän/kvinnor har valt att anamma S:s värdegrunds trams och portat SD:s ordförande, Jimmie Åkesson, från Nobelfesten. De gör det med samma värdegrunds trams som S och övriga etablissemanget ger utryck för.
Nobelstiftelsen har däremot bjudit in Irans och Saudiarabiens representanter, två skurkstater som har gjort sig kända som brutala diktaturer, antisemiter, bär på politiskt islamiska värdegrund som inte ens kan uppnå en godtagbar internationell standard av respekten för mänskliga rättigheter.
Nobelstiftelsen delar uppenbarligen Irans och Saudiarabiens värdegrund. Skammen finner inga gränser längre!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar